Хотел Хотелски комплекс Сърмашик - 2*

Хотелски комплекс Сърмашик - 2*


Снимка за Хотелски комплекс Сърмашик
 
Хотелски комплекс Сърмашик се намира в сърцето на природен парк Странджа, в село Бръшлян. Селото е разположено в гориста котловина, на 1км от главния път Бургас- Малко Търново; на 60км от Бургас и 11км от границата с Турция.
Бръшлян е едно от най- живописните странджански села, неслучайно обявено за исторически, етнографски и архитектурен резерват, в което са съхранени облика и автентичната възрожденска атмосфера. Сърмашик представлява етнографски комплекс за отдих,предвиден да приюти над 50 човека, заедно с тяхната прехрана и забавления. Разполага с 21 двойни стаи и възможности за още 8 допълнителни легла.
Кръчмата има 50 места, разположени в сепарета, с възможности да се организират различни партита и забавления, с много вкусотии от Странджа и региона. Комплексът разполага с анимационна зала с 40 места. Има фитнес център, джакузи и сауна. Забележителности в района: църквата Св. Димитър (ХVІІ- ХVІІІв.), в която е запазен надпис на олтарната маса, свидетелстващ, че на това място ІІ- ІІІв. се е издигал храм с жертвеник в чест на Зевс- Дионис; реставрираното старо килийно училище, с предмети от възрожденската епоха; атрактивността на закътаната местност Двата вриса /двата извора/; землището на параклиса Свети Пантелеймон, чиито празник се отбелязва с пищен панагир и традиционни борби; прохладата на малките рекички Пантелеймонска и Чурка ряка; типичната архитектура на странджанските къщи с над 200-годишната история и още потайности и истории, скрити в малкото странджанско село. Това е дестинация за природолюбители, ловджии, рибари и хора с авантюристичен дух. Хотелски комплекс Сърмашик е изключително подходящ и за семеен туризъм, отдих, семинари, фирмени мероприятия и бизнес срещи, здравен туризъм и особено за хора с белодробни проблеми. Деца от 2 до 12 г. на редовно легло заплащат 50% от цената на леглото. Вилата е за максимум 6 човека.

Допълнителни услуги:
Телевизор   Минибар   Ресторант   Сауна   Детска площадка   Паркинг   Фитнес   Двор   Барбекю   Механа   Персонален сейф   Кухня   Джакузи   Kонферентна зала   Телефон